Wie zijn wij?

Bluemine is een eenvoudige, voorspelbare en schaalbare oplossing op het vlak van het beheer en het gebruik van Business Intelligence en Big data. Wij helpen u de groei van uw bedrijf te realiseren met behulp van Business Intelligence (BI) en Big Data.

Bluemine B.V. is een jonge, moderne organisatie die inspeelt op de behoefte die  bedrijven hebben op het vlak van het beheer en het gebruik van Business Intelligence en Big Data.

 

Recent onderzoek van Kamer van Koophandel geeft aan dat 51% van het MKB BI en Big data als een kans ziet; maar dat slechts 7 procent de expertise in huis heeft!

Voorspelbare kosten

Veel bedrijven willen graag BI en Big Data toepassen, maar missen vaak medewerkers die over de vereiste expertise beschikken. Bluemine B.V. biedt voor deze bedrijven een oplossing! We leveren gegarandeerde kwaliteit en diversiteit van benodigde expertise voor een vast maandelijks abonnementsbedrag. Dat betekent dat u uw kosten goed onder controle houdt, omdat de kosten op deze manier voorspelbaar zijn.

Ruim palet van expertises

Bovendien kunt u gebruik maken van een zéér ruim palet van verschillende soorten expertises op het gebied van BI en Big Data. Wij maken het erg makkelijk voor u door die verschillende expertises in iedere gewenste combinatie en in minimale eenheden van 4 uur af te nemen. Daardoor kunt u bijvoorbeeld op een eenvoudige manier de rol van een DWH-beheerder combineren met een Data Scientist en een Python Specialist. Zo bieden we een SMART aanpak die niet persoonsgebonden is!

ServiceBox

Wij werken met het principe van de ServiceBox. Zo bepalen we met elkaar welke gecombineerde expertise en services u nodig heeft en welke gecombineerde BI- en Big Data-taken door Bluemine B.V. uitgevoerd dienen te worden. Daarvoor wordt een ServiceBox benoemd: een Service Level Agreement (SLA) die gedetailleerd beschrijft hoe, wanneer en hoe vaak de werkzaamheden moeten worden uitgevoerd en wat de gewenste input en output is.

 

U kunt zich focussen op uw business en de groei daarvan, terwijl wij ons richten op uw BI- en Big Data-taken!

Eenvoudig, voorspelbaar en schaalbaar

We maken met elkaar keuzes over waar, wanneer en waarmee de benoemde taken in de ServiceBox worden uitgevoerd. Voorbeelden van die keuzes zijn;


  • op uw eigen platform of die van Bluemine B.V;
  • periodieke taken of taken op oproep;
  • enkelvoudige expertise of samengestelde expertises;
  • beheertaken of consultancy taken;
  • registratieve of voorspellende taken;
  • op locatie of elders;
  • iedere willekeurige combinatie van al het bovenstaande.

Tijdens een intakegesprek brengen wij gedetailleerd in kaart wat uw behoefte is. Vervolgens leggen we u een voorstel voor dat overzichtelijk maakt wat de afspraken zijn en welke kosten daaraan verbonden zijn. Op basis daarvan sluiten we een abonnement af, wat maandelijks opzegbaar is.

Wil je meer weten over hoe wij werken?

Neem contact op met:

Aniel Narain


Telefoon:

+31639338903


E-mail:

Aniel.Narain@dikw.com