Sneller inzicht, voorspelbaar resultaat

Met Bluemine blijft u in control

Rapporteren aan het bestuur

Aan het begin van de maand start weer de maandafsluiting. Wat vaak gebeurt is dat de finance afdeling een export naar excel maakt vanuit het financiële systeem. Daarnaast worden andere gegevens opgevraagd bij collega organisatieonderdelen, in allerlei formaten zoals csv, txt, xls, etc. Dan begint het ‘grote’ werk. Al deze gegevens met elkaar combineren. Als dat eenmaal klaar is dan kan de analyse starten, terwijl we ondertussen alweer een dag of twee in de nieuwe maand zitten. Het is niet ondenkbaar dat de gegevens gecorrigeerd worden of nog een keer opnieuw opgehaald en gecombineerd gaan worden. Na analyse van de gegevens kan men dan, voordat werkdag 5 aanbreekt, rapporteren aan het bestuur wat de stand van zaken is van de afgelopen maand. 

Dat moet toch beter en sneller kunnen? 

Dat kan beter! 

Beter en sneller

Zou het niet mooi zijn om dagelijks dashboards met alle informatie overal beschikbaar te hebben en door de maand heen al te kunnen bijsturen en corrigeren? 

De informatie niet alleen op de desktop of notebook beschikbaar te hebben, maar ook op een tablet of smartphone? 

 

Natuurlijk goed beveiligd, en eenvoudig gepresenteerd voor de meeste medewerkers met mogelijkheden om goed in de gegevens te kunnen spitten voor uw analisten en controllers?

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw organisatie?

Bel voor meer informatie: 

+31303078743


E-mail:

info@bluemine.nl

Gecombineerde gegevens zorgen voor meer inzicht

Een Business Intelligence omgeving (of tegenwoordig ook wel een Data & Analytics omgeving) helpt u om de gegevens uit verschillende bronnen geautomatiseerd te combineren en snel inzicht te creëren. Tenslotte gaat het er in een analyse al snel om hoe we tot de gepresenteerde resultaten zijn gekomen. Om grip op uw organisatie te hebben is het van belang om de zaken in breder verband te zien en niet geïsoleerd per bron. Het zijn tenslotte communicerende vaten.  Met Bluemine heeft u de feiten op orde.

Aanvullend kunnen intelligente algoritmes steeds beter en sneller voorspellingen en forecasts doen die u helpen uw grip op de organisatie te vergroten.

Bluemine ontzorgt en denkt met u mee

Bluemine helpt u aan betaalbare dashboards, rapportages en analyse-omgevingen op maat voor uw bedrijf. Wij denken met u mee. Wij met de kennis van de technieken om snel data te ontsluiten en data te combineren, u met de kennis van uw business. 

Bluemine ontzorgt u. Wij adviseren, implementeren, realiseren en beheren uw dashboards, rapportages en analyse-omgevingen. 

U zit aan het stuur met een steeds beter dashboard en waardoor u steeds meer in control komt.