Inzicht tegen juiste prijs

Uitbesteden van uw Business Intelligence

Business Intelligence is iets dat voortdurend aandacht nodig heeft. Het datawarehouse wordt niet eenmalig ontwikkeld , maar wordt daarna ook dagelijks gemonitord. Eventuele issues worden zo snel mogelijk opgelost. Dashboards worden continue aangepast naar de laatste inzichten.

Goede, acurate dashboards en inlichtingen hebben aandacht nodig.

 

 

Bluemine verzorgt uw dashboards, rapportages en achterliggende data logistiek voor u tegen de juiste prijs en met de hoogwaardige kwaliteit die u van een full-service intelligence provider verwacht.

 

Business Intelligence of ook wel Data Analytics, vraagt om getrainde en ervaren technische specialisten. Bluemine heeft deze specialisten in huis. U hoeft niet een heel projectteam in te huren of in dienst te nemen als u de diverse specialismen maar een deel van de tijd nodig hebt bij de ontwikkeling van uw project. Bij Bluemine neemt u af naar behoefte tegen een voordelig tarief. Zo is het dus mogelijk diverse rollen ingevuld te hebben in uw project met het Bluemine team als flexibele schil.

Werken op afstand is tegenwoordig de normaalste zaak van de wereld. Onze Bluemine medewerkers ontwikkelen en beheren grotendeels op afstand, maar komen indien nodig ook langs, want we zitten gewoon centraal in Nederland. Veilig en zoals onze klanten ervaren, flexibel en vertrouwd. Natuurlijk is Bluemine ISO 27001 gecertificeerd.

 

Een data analytics omgeving dient dagelijks gemonitord te worden, met verstand van zaken. Veelal is dat niet iets dat een database beheerder of de beheerder van een informatiesysteem er even bij doet. Bluemine heeft voor het basis beheer een abonnement wat is afgestemd op de omvang en complexiteit van uw omgeving. Dit met een prijs waarvoor u zelf geen beheerder in dienst kunt nemen, waarbij u tegelijk de continuïteit van uw omgeving geborgd heeft.

 

Indien u geen eigen platform heeft voor Data Analytics (Business Intelligence, Data Warehousing en/of Data Science) dan kunt u gebruik maken van het schaalbare Bluemine Platform dat ook voor u klaar staat. Zo bent u in korte tijd op stoom. Geen toolselectie nodig. Ook dit platform kunt u afnemen tegen lage kosten en met ook een zeer lage instap. Veelal lager dan de public clouds. Onze specialisten helpen u uw systemen te verbinden met dit platform. Dit platform staat in het datacenter in Nederland van Equinix. Veilig en ontzorgt met Bluemine.

 

Overweegt u uw data in de cloud onder te brengen? Bluemine beheert uw analytische toepassingen Azure omgeving met dezelfde kwaliteit en flexibiliteit als de technology op ons eigen data platform. Hybride oplossingen zijn mogelijk!

 

Bluemine ontzorgt: Wij adviseren,realiseren en beheren uw dashboards, rapportages en analyse-omgevingen.

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw organisatie?

Bel voor meer informatie: 

+31303078743


E-mail:

info@bluemine.nl